AGP - 36 éve az USA-ban, 16 éve Szlovákiában                                              AGP – Partner a mezőgazdaságban                                              AMINOPLUS: a legeladottabb védett fehérje az USA-ban                                              Top védett fehérje, kiváló ár-érték arány                                              AMINOPLUS - Formaldehid mentes, hozzáadott kémiai anyagoktól mentes                                               AMINOPLUS - a valódi PLUS                                               AGP – minőség, elkötelezettség, megbízhatóság                                             AminoPlus - Védett fehérje


Az AminoPlus olyan szójadara alapú természetes takarmány, amely előállítása során adalékanyag hozzáadása nélkül válik védett fehérjévé.
Ez a termék 2005 óta az USA-ban az első számú by-pass fehérjeforrás lett.
Az AminoPlus az amerikai AG Processing Inc. által kidolgozott kíméletes pörkölési eljárást és kezelést jelentő technológiával készül. Ennek következtében a bendőben le nem bomló fehérje aránya rendkívül magas (min. 72%). Az eljárás ugyanakkor magas vékonybélbeni emészthetőséget biztosít (min. 95%). A termék egyesíti a bendő által le nem bontott fehérje előnyeit, a kitünő ízletességet és a fő aminosavak természetes egyensúlyát, ezáltal gazdaságosan ki tudja elégíteni a magas hozamú tejelő tehén szükségleteit.